Over Comfortho

Comfortho is de overkoepelende organisatie waar orthodontisten en tandartsen zich bij hebben aangesloten.

Wij bieden de moderne technologische behandeling aan met de onzichtbare beugel. Hiermee hebben wij de meeste ervaring en behandelingen gedaan van de hele BeNeLux. Comfortho werkt alleen met gekwalificeerde en gecertificeerde behandelaars en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Ons doel is om op een verantwoordelijke manier jongeren en volwassenen deze orthodontie behandeling aan te bieden waarvan zij veel profijt zullen hebben in hun verdere leven.

De deskundigen

Drs.-Lotte-meereboer-2

Lotte Meereboer

Tandarts voor Orthodontie. Zij heeft haar diploma Tandheelkunde behaald in 2006 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam. Mede door haar opgedane kennis op Harvard Medical & Dental School in Boston is zij in 2007 gestart met de moderne orthodontie behandeling van Invisalign. Binnen de Benelux heeft zij de meeste ervaring met Invisalign en hiermee fantastische resultaten behaald. Door de vele behandelingen die zij reeds heeft gedaan is zij Elite club member van Invisalign als enige van de Benelux. Daarmee behoort zij tot de Top 50 Invisalign deskundige van Europa.

Menno Haarsma orthodontie

Menno Haarsma

Tandarts voor Orthodontie. Menno is al meer dan 30 jaar actief in de orthodontie, een zeer gewaardeerd persoon binnen de tandheelkunde door zijn kundigheid en inzet voor de branche. Een aantal jaar geleden is Menno begonnen met Invisalign, hij is overtuigd van de goede werking en resultaten van deze onzichtbare beugel.

Vertel het door! Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest