Invisalign Specialisten

Comfortho is de overkoepelende organisatie waar specialisten in de onzichtbare Invisalign beugel zich bij hebben aangesloten.

Wij bieden de moderne technologische behandeling aan met de onzichtbare beugel. Hiermee hebben wij de meeste ervaring in dit specialisme en de meeste behandelingen gedaan van de hele BeNeLux. We zijn een gespecialiseerde Invisalign behandelaar. Comfortho werkt alleen met gekwalificeerde en gecertificeerde behandelaars en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Ons doel is om de Invisalign behandeling op een verantwoorde manier aan te bieden aan jongeren en volwassenen, zodat zij hier veel profijt van hebben in hun verdere leven.

De deskundigen

Drs.-Lotte-meereboer-2

Lotte Meereboer

Tandarts voor Orthodontie. Zij heeft haar diploma Tandheelkunde behaald in 2006 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam. Mede door haar opgedane kennis op Harvard Medical & Dental School in Boston is zij in 2007 gestart met de moderne orthodontie behandeling van Invisalign. Binnen de Benelux heeft zij de meeste ervaring met Invisalign en hiermee fantastische resultaten behaald. Door de vele behandelingen die zij reeds heeft gedaan is zij Elite club member van Invisalign als enige van de Benelux. Daarmee behoort zij tot de Top 50 Invisalign deskundigen van Europa.

Menno Haarsma orthodontie

Menno Haarsma

Tandarts voor Orthodontie. Menno is al meer dan 30 jaar actief in de orthodontie, een zeer gewaardeerd persoon binnen de tandheelkunde door zijn kundigheid en inzet voor de branche. Een aantal jaar geleden is Menno begonnen met Invisalign, hij is overtuigd van de goede werking en resultaten van deze onzichtbare beugel.

Behandelaar in heel Nederland

Doordat Comfortho vanuit verschillende flexibele locaties werkt, kunnen patiënten uit heel Nederland behandeld worden. Iedereen kan dus gemakkelijk naar de beugeltandarts voor een onzichtbare beugel.

Voorbeelden van locaties die in ons meest actieve werkgebied liggen zijn:

Regio Amsterdam:

Comfortho is perfect bereikbaar voor iedereen in de regio Amsterdam. Wij zijn de onzichtbare beugel specialist in Amsterdam met locaties op de Zuidas en in het centrum van Amsterdam. Voor mensen rondom de zuidkant van Amsterdam is onze locatie op de Strawinskylaan 227 ideaal gelegen. Deze locatie delen wij met tandartspraktijk Noordermeer. Met een ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer is dit de perfecte locatie als je op zoek bent naar een specialist in Amsterdam en omstreken. Of als u bijvoorbeeld werkzaam bent op de Zuidas of een andere plek in Amsterdam Zuid. Ook op de Herengracht 318 in het centrum van Amsterdam hebben wij een aparte locatie, om een bezoek aan de beugeltandarts zo makkelijk mogelijk te maken. De Herengracht is uitermate geschikt om met de fiets naar toe te gaan, na een mooi tochtje langs de grachten.

Orthodontie in Amsterdam is ruimschoots aanwezig. Wij voegen daar graag onze specialistische kennis en beugelbehandelingen aan toe, zodat ook Invisalign behandelingen meer gegeven kunnen worden. De Invisalign wordt in de stad ook wel de 6 maanden beugel van Amsterdam genoemd. Comfortho isde doorzichtige beugel specialist in o.a. de volgende plaatsen rondom de regio Amsterdam:

– Amstelveen
– Abcoude
– Hoofddorp
– Badhoevedorp
– Ouderkerk aan de Amstel
– Uithoorn
– Aalsmeer
– Zaandam

Regio Het Gooi:

In de regio Het Gooi zijn relatief weinig Invisalign specialisten. Bij Comfortho kunt u zeer goed terecht vanuit alle woonplaatsen in Het Gooi. Onze locatie in Het Gooi is gevestigd in Laren, op Schoutenbosje 11. Hiermee zijn wij goed bereikbaar voor iedereen uit de regio die naar de ortho moet. Comfortho is de enige in het Gooi met de specialistische Invisalign behandelingen op het hoogste niveau. Door onze nauwe samenwerking met lokale tandartsen en specialisten zijn we een begrip geworden in de orthodontie in Het Gooi. Hieronder worden plaatsen genoemd die bijvoorbeeld goed bereikbaar zijn voor iedereen die een Invisalign beugel zoekt:

– Laren
– Bussum
– Naarden
– Baarn
– Muiden
– Muiderberg
– Huizen
– Hilversum
– Weesp
– Ankeveen
– Eemnes
– Blaricum

– Soest

– Utrecht

Regio Haarlem:

Ook in de regio Haarlem (Noord-Holland) is Comfortho goed vertegenwoordigd. In Heemstede zijn wij gevestigd op de Jan van Goyenstraat 11, perfect gelegen vanuit:

– Heemstede
– Aerdenhout
– Haarlem
– Bloemendaal
– Zandvoort

Behandelaars in Nederland

Niet alleen in de bovenstaande regio’s kunt u bij ons terecht. Vanuit heel Nederland is het bij ons mogelijk om een afspraak te maken. Wij zijn de behandelaars voor doorzichtige beugels, waar u ook vandaan komt. Ook bijvoorbeeld vanuit Sneek, Heerhugowaard, Den Haag, Middenmeer en Leiden zijn wij van oudsher goed bereikbaar.

Invisalign introductie in Nederland

In 2007 introduceerde drs. Lotte Meereboer Invisalign in Nederland. Comfortho is daardoor de oudste en eerste Invisalign specialist die Nederland kent. Het orthodontie vak heeft veel extra mogelijkheden gekregen door de komst van Invisalign. Door onze ruime ervaring met Invisalign heeft Comfortho een specialistische voorsprong ten opzichte van de traditionele beugeltandartsen en andere beugel behandelaars. Als u op zoek bent naar een slimme beugel, dan kunt het beste Comfortho als beugel behandelaar kiezen.