Invisalign Specialisten

Wij geven jouw natuurlijke tanden de uitstraling die zij verdienen voor zo lang als mogelijk.

Wij bieden orthodontie behandelingen aan met de moderne technologische behandeling door middel van de doorzichtige beugel. Wij zijn hiermee gestart in 2008 vandaar dat wij de meeste kennis en ervaring bezitten van de Benelux en wereldwijd behoren wij tot de 1% van de meest gedane behandelingen in samenwerking met Invisalign. Comfortho werkt alleen met gekwalificeerde en gecertificeerde behandelaars en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Comfortho is de overkoepelende organisatie waar specialisten in de onzichtbare Invisalign beugel zich bij hebben aangesloten.

Belangrijke boodschap voor geïnteresseerde in de doorzichtige beugel. 

Invisalign specialist worden? Lees hier meer.

Al meer dan 2885 behandelingen succesvol uitgevoerd

De deskundigen

Lotte Meereboer

Tandarts voor Orthodontie. Zij heeft haar diploma Tandheelkunde behaald in 2006 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam. Mede door haar opgedane kennis op Harvard Medical & Dental School in Boston is zij in 2007 gestart met de moderne orthodontie behandeling van Invisalign.

Binnen de Benelux heeft zij de meeste ervaring met Invisalign en hiermee fantastische resultaten behaald. Door de vele behandelingen die zij reeds heeft gedaan is zij Elite club member van Invisalign als enige van de Benelux. Daarmee behoort zij tot de Top 50 Invisalign deskundigen van Europa.

Wendy Kabalt

Wendy is al meer dan 30 jaar actief in de orthodontie, een zeer gewaardeerd persoon binnen de tandheelkunde door haar kundigheid en inzet.

Een aantal jaar geleden is Wendy begonnen met Invisalign, zij is overtuigd van de goede werking en resultaten van deze onzichtbare beugel.

Hans Beekmans

Tandarts. Hans is een zeer ervaren en deskundige collega, bekend en geroemd door specialisten uit het vak. Zij zien Hans als een pionier, doorzetter en een specialist waar je trots op kan zijn.

Hans ziet de Invisalign Beugel als een ideale middel om veel orthodontie casussen hiermee aan te pakken voor zowel volwassenen als jongeren in zijn Larense praktijk.

Zuhal Kayabasi

Tandarts assistente. Zuhal is al vele jaren werkzaam met Lotte Meereboer. Zij is opgeleid en getraind om vakkundig de behandelingen te verrichten met de Invisalign beugel.

Nadat zij in aanraking was gekomen met de doorzichtige beugel van Invisalign is zij zichzelf hierin gaan verdiepen en kent zij de mogelijkheden door en door.

Behandelaar in heel Nederland

Doordat Comfortho vanuit verschillende flexibele locaties werkt, kunnen patiënten uit heel
Nederland behandeld worden. Iedereen kan dus gemakkelijk naar de beugeltandarts voor een onzichtbare beugel.

Regio Amsterdam:
Comfortho is perfect bereikbaar voor iedereen in de regio Amsterdam. Wij zijn de onzichtbare beugel specialist in Amsterdam met locaties op de Zuidas en in het centrum van Amsterdam. Voor mensen rondom de zuidkant van Amsterdam is onze locatie op de Strawinskylaan 227 ideaal gelegen. Ook zijn wij gevestigd op het Museumplein, de Terniersstraat 2 hs. Met een ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer is dit de perfecte locatie als je op zoek bent naar een specialist in Amsterdam en omstreken. Of als u bijvoorbeeld werkzaam bent op de Zuidas of een andere plek in Amsterdam Zuid. Ook op de Herengracht 318 in het centrum van Amsterdam hebben wij een aparte locatie, om een bezoek aan de beugeltandarts zo makkelijk mogelijk te maken.

De Herengracht en het Museumplein is uitermate geschikt om met de fiets naar toe te gaan. Orthodontie in Amsterdam is aanwezig. Wij voegen daar graag onze specialistische kennis en beugelbehandelingen aan toe, zodat ook Invisalign behandelingen meer gegeven kunnen worden. Comfortho is de doorzichtige beugel specialist in o.a. de volgende plaatsen rondom de regio Amsterdam. Comfortho, dé Tandarts voor orthodontie van Amsterdam.

Amstelveen, Abcoude, Hoofddorp, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Aalsmeer, Zaandam

Regio Het Gooi:
In de regio Het Gooi zijn relatief weinig Invisalign specialisten. Bij Comfortho kunt u zeer goed terecht vanuit alle woonplaatsen in Het Gooi. Onze locatie in Het Gooi is gevestigd in Laren, op de Eemnesserweg 45. Hiermee zijn wij goed bereikbaar voor iedereen uit de regio die naar de ortho moet. Tandarts voor orthodontie in Laren en de enige in het Gooi met de specialistische Invisalign behandelingen op het hoogste niveau. Door onze nauwe samenwerking met lokale tandartsen en specialisten zijn we een begrip geworden in de orthodontie in Het Gooi. Hieronder worden plaatsen genoemd die bijvoorbeeld goed bereikbaar zijn voor iedereen die een Invisalign beugel zoekt:

Laren, Bussum, Naarden, Baarn, Muiden, Muiderberg, Huizen, Hilversum, Weesp, Ankeveen, Eemnes, Blaricum, Soest, Utrecht

Regio Haarlem:
Ook in de regio Haarlem (Noord-Holland) is Comfortho goed vertegenwoordigd. Gespecialiseerde Tandarts voor orthodontie. We zijn gevestigd op de Jan van Goyenstraat 11, perfect gelegen vanuit:

Heemstede, Aerdenhout, Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort

Bel voor een afspraak 085 – 401 47 37

icon-pin

Locaties

Amsterdam

Orthodontie Museumplein
Teniersstraat 2 HS
1071 DX Amsterdam

Den Haag

Comfortho Den Haag

Heemstede

Comfortho Heemstede 
Jan van Goyenstraat 11
2102 CA, Heemstede

Ijsselstein

Comfortho Ijsselstein
Schuttersgracht 20
3401 DD, IJsselstein

Laren

Comfortho Laren
Eemnesserweg 45
1251 NB,  Laren