“Voor je het weet lach je
een stralende lach”

logo-comfortho

Onzichtbare beugel

De onzichtbare beugel is gemaakt van dun transparant kunstof waardoor deze niet te zien is door de mensen om je heen. Deze hoesjes schuif je over je tanden en kiezen en om de week doe je een nieuw setje bitjes in om de tanden in de juiste positie te krijgen.

Snel weer stralend lachen

Tandartsen en orthodontisten gebruiken dit hulpmiddel graag omdat het in de loop van de jaren bewezen heeft dat dit een goed alternatief is voor een linguale-, witte- of incognito beugel. Zowel volwassenen en jongeren kunnen hiermee behandeld worden.

Dé oplossing voor rechte tanden

De (r)evolutie in de orthodontie

Ervaar de innovatieve beugeloplossing zonder slotjes. Met Invisalign is het net alsof je tanden recht worden gezet zonder beugel. Snel rechte tanden zonder vaste- of traditionele beugel.

De voordelen van een onzichtbare beugel

De orthodontische behandeling met behulp van de onzichtbare aligners van Invisalign biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele beugels.

 • Onzichtbaar – Transparant – doorzichtig
  Niemand zal zien dat jij een beugel behandeling ondergaat. Het zal net lijken alsof je rechte tanden krijgt zonder beugel.
 • Comfortabel & uitneembaar
  Mocht jij een belangrijke afspraak hebben dan kan je altijd even de bitjes uitdoen, mocht je je niet op je gemak voelen. Goede mondhygiëne, omdat je hem uit kan doen zodat je goed kan blijven tanden poetsen en flossen.
 • Blijven eten wat je wil
  De hoesjes doe je uit als je iets eet zodat er niets achter blijft hangen. Je hoeft je eet- en drinkpatroon dus niet aan te passen.
 • Sporten zonder problemen
  Blesseer geen medespelers met metalen in je mond en zeker ook jezelf niet.
 • Geen witte vlekken op glazuur
  De kans hier op is enorm groot met metalen slotjes, maar met de Invisalign aligners zul je hier geen last van hebben. Snel rechte tanden zonder blokjes.
 • Snelle effectieve behandeling
  In een korte periode weer stralend lachen. Je tanden corrigeren met deze snelle beugel was nog nooit zo comfortabel.
 • Invisalign attachments
  Door middel van de Invisalign attachments zullen jouw tanden nauwkeurig geroteerd kunnen worden.
 • Geen hinder in jouw dagelijks leven
  Met deze bitjes zal je alles kunnen blijven doen wat je wilt zonder dat je iets moet laten.
 • 3D simulatie
  Zie vooraf hoe jouw tanden verplaatst worden naar de ideale boog.
 • Controle gemiddeld om de 2 a 3 maanden
  Niet maandelijks zodat je geen kostbare tijd hoeft op te geven. Ook dat is het voordeel van de tandcorrectie zonder traditionele beugel.

Wie kan hiermee behandeld worden?

Om vast te stellen of jij behandeld kan worden met de doorzichtige beugel zal je een intakegesprek hebben met de behandelaar, die kan jouw gebit beoordelen en een advies uitbrengen. In 95% van de gevallen kan je behandeld worden met de onzichtbare beugel. Zie hier onder welke veel voorkomende gevallen goed behandelbaar zijn met onze onzichtbare beugel zonder slotjes.

Overbeet corrigeren met beugel zonder operatie

Overbeet

Naar voren staande tanden.

Diastemen of spleetje tussen tanden verhelpen

Diastemen

Spleetjes tussen de onder en/of boven tanden.

De kruisbeet met een onzichtbare beugel oplossen bij volwassenen en jongeren

Kruisbeet

De kiezen of tanden staan niet symmetrisch op elkaar.

Crowding tanden oplossen met de Invisalign beugel

Crowding

Scheef staande tanden.

Werelds Top 1% provider

Comfortho behoort sinds 2016 bij de Top 1% Invisalign providers van de Wereld. Dit hebben wij behaald, door middel van Externe toetsing, gebaseerd op: Kwaliteit, Casussen en Expertise. Bekijk ons officiële profiel op de website van Invisalign en ontdek al onze accreditaties.

Comfortho Invisalign Elite Provider

Maak een
selfie en krijg
direct advies

icon-selfie

Ben je benieuwd of deze behandeling mogelijk is bij jou? Maak dan een selfie van je mond en app of mail deze door zodat wij direct advies kunnen geven.

“Professionele behandelaars, vanaf het begin af aan gaven zij mij een goed gevoel en na 9 maanden een geweldig resultaat. Hartelijk dank!!”

Marlies Bontjes, Utrecht

Bel voor een afspraak 085 – 401 47 37

Het verloop van de behandeling met de onzichtbare beugel

icon-intake

Intake

Je komt voor een eerste gesprek langs en de behandelaar beoordeelt jouw situatie. Er wordt uitleg gegeven wat je kan verwachten van deze behandelmethode, al jouw vragen worden beantwoord en de behandelduur en de behandelprijs zal ook besproken worden.

icon-fotos

Foto’s

Er worden foto’s en scans van jouw tanden gemaakt en na een aantal dagen zal het behandelplan klaar zijn en dit wordt duidelijk gemaakt in een 3D video. Hierin zie je hoe jouw (scheve) tanden verplaatst worden naar een mooie rechte boog met de onzichtbare beugel.

icon-plaatsen

Plaatsen

Hierna worden de kunstof hoesjes op maat voor jou gemaakt en kom je langs voor het plaatsen van de beugel, alle hoesjes krijg je mee naar huis om deze om de week zelf te verwisselen. Om de 2 of 3 maanden kom je langs in de praktijk voor een controle om te bespreken hoe de behandeling verloopt.

icon-eindcontrole

Eindcontrole

Ben je klaar met je laatste setje bitjes dan kom je voor de eindcontrole langs.

De serie hoesjes draag je minstens 22 uur per etmaal. Je neemt deze onzichtbare beugel alleen uit voor het eten en tanden poetsen. Om de 14 dagen vervang je de hoesjes voor de volgende set. Zo worden jouw tanden stap voor stap in de ideale positie geplaatst.

0 %
Kan behandeld worden met de onzichtbare beugel
0
Behandelde patiënten
0 %
Effectieve behandelingen

“Niemand in mijn omgeving ziet dat ik een onzichtbare beugel draag. :)”

Sandra

De behandelaars

Lotte Meereboer en Wendy Kabalt zijn al jaren lang dé behandelaars in Nederland op gebied van de Invisalign beugel. Ze meten jouw situatie optimaal op zodat je weer lacht met een stralende lach.

De behandelaars

Lotte Meereboer en Wendy Kabalt zijn al jaren lang dé behandelaars in Nederland op gebied van de Invisalign beugel. Ze meten jouw situatie optimaal op zodat je weer lacht met een stralende lach.

icon-pin

Locaties

Amsterdam

Orthodontie Museumplein
Teniersstraat 2 HS
1071 DX Amsterdam

Den Haag

Comfortho Den Haag

Heemstede

Comfortho Heemstede 
Jan van Goyenstraat 11
2102 CA, Heemstede

Ijsselstein

Comfortho Ijsselstein
Schuttersgracht 20
3401 DD, IJsselstein

Laren

Comfortho Laren
Eemnesserweg 45
1251 NB,  Laren

Samenvattend

De onzichtbare beugel heeft veel voordelen vergeleken met de traditionele slotjes. Tandartsen en orthodontisten werken graag met deze methode, omdat deze in de afgelopen decennia heeft bewezen een goed alternatief te zijn. De ervaringen zijn positief ontvangen door patiënten. De oplossing is transparant en verloopt snel. De behandelprijs, vergoeding en behandelduur komen overeen met de traditionele oplossing. Mocht je nog meer informatie willen hebben, dan kan je altijd bellen of het contactformulier invullen op de contactpagina over de onzichtbare beugel.

Het ontstaan van de onzichtbare beugel

De Invisalign beugel is bedacht door een wetenschapper die merkte dat zijn tanden begonnen te verplaatsen als hij zijn nachtbitje niet in had. Na deze weer in te doen werden zijn tanden en kiezen weer in de stand gebracht zoals dit met het nachtbitje was bedoeld. Dit bracht hem op een idee om computersoftware te schrijven waarmee de standaard behandeling werd vervangen door doorzichtige kunstof hoesjes. Bij de patiënten die traditioneel werden behandeld kwamen allemaal dezelfde problemen voor: niet goed tanden kunnen poetsen of hun mond kunnen verzorgen en pijn als ze bij de orthodontist waren geweest om de slotjes een stuk strakker aan te draaien. Dit namen de bedenkers allemaal mee en zo zorgden zij ervoor om de nadelen van een orthodontische behandeling om te zetten in voordelen.

Zodoende maakte hij gebruik van dunne kunstof hoesjes die je over je tanden en kiezen schuift. Deze hoesjes vervang je om de week. Een groot voordeel hiervan is dat de druk die je op je tanden voelt daardoor minder is dan wanneer je 1x per maand langs de orthodontist gaat. Bovendien zijn de hoesjes doorzichtig zodat je jouw dagelijks leven gewoon kunt laten doorgaan. Je mond kun je ook perfect blijven verzorgen, omdat je de bitjes uitdoet wanneer je tanden gaat poetsen. Het grote voordeel is dat de onzichtbare beugel bitjes uitneembaar zijn, zodat je ze even uit kunt doen als je een belangrijke afspraak hebt. Door onze jarenlange ervaring met de onzichtbare beugel en de mooie resultaten die zijn behaald zijn wij meer dan overtuigd van deze orthodontische oplossing. Mocht je onverhoopt een andere oplossing nodig hebben, dan kunnen wij jou hier ook mee helpen of er advies over uitbrengen. Zie ook onze YouTube orthodontie video’s hierover.

Ervaringen van patiënten

 • Je tanden recht zonder beugel. Zo voelt het!

  Tamara
 • Met de onzichtbare beugel van Comfortho kun je binnen 6 tot 9 maanden snel rechte tanden krijgen. Topervaring met gehad met Comfortho.

  Reintjan
 • Het is net alsof je rechte tanden zonder beugel kunt krijgen met de Invisalign aligners.

  Cindy
 • Tanden rechtzetten zonder blokjes! Met deze 6 maanden beugel had ik supersnel rechte tanden.

  Youssef
 • Deze onzichtbare beugel is echt aan te raden, want het is net alsof je je tanden laat rechtzetten zonder beugel. In ieder geval ziet niemand het.

  Annemarie