AcceleDent

AcceleDent’s SoftPulse Technology® geeft een veilige, effectieve en zachte trilling door aan de wortels van jouw tanden. Dit helpt de cellulaire respons te versnellen, dit houdt in dat daardoor de mogelijkheid om jouw tanden te verplaatsen aanzienlijk sneller gaat.

AcceleDent, is door de FDA een goedgekeurd medisch hulpmiddel dat voor orthodontische behandelingen met slechts 20 min per dag de behandelduur verkort met 50% in combinatie met Invisalign orthodontie.

De behandelingsduur met 50% verkorten door het gebruik van AcceleDent.

Waarom AcceleDent

AcceleDent is goedgekeurd door de FDA en is veilig en betrouwbaar in de Amerikaanse klinische studies aangetoond. AcceleDent’s trillingen vormen een redelijke en veilige aanpak voor het versnellen van de tandbeweging.

Feitelijk wordt er meer kracht uitgeoefend op de tanden tijdens het gewone kauwen, wel te verstaan ten minste 250x meer dan er wordt toegepast met de AcceleDent kracht. 

Mechanische stimulatie (trillingen) van het bot wordt al onderzocht sinds het begin van de jaren 80 in de vorige eeuw, om botbreuken te genezen en voor de behandeling van osteoporose. Studies hebben aangetoond dat mechanische stimulatie van bot de snelheid van fractuurgenezing en botdichtheid in lange botten kan verhogen.

Trilplaten zijn momenteel beschikbaar voor de behandeling van bot- en spierverlies, deze apparaten trillen het hele lichaam.

Door tussen de 20 en 30 minuten per dag AcceleDent te gebruiken zal je de klinische voordelen ondervinden van de, SoftPulse Technology, trillingen om op een veilige manier de tanden te verplaatsen.

50% korte behandelduur met de AcceleDent

Werelds top 1% provider

Comfortho behoort sinds 2016 bij de Top 1% Invisalign providers van de Wereld.

Comfortho Invisalign Elite Provider

Wie kan hiermee behandeld worden?

Om vast te stellen of jij behandeld kan worden met de doorzichtige beugel zal je een intakegesprek hebben met de behandelaar, die kan jouw gebit beoordelen en een advies uitbrengen. In 95% van de gevallen kan je behandeld worden met de onzichtbare beugel.

Maak een
selfie en krijg
direct advies

icon-selfie

Ben je benieuwd of deze behandeling mogelijk is bij jou? Maak dan een selfie van je gebit en app of mail deze door zodat wij direct advies kunnen geven.