Invisalign beugel ervaringen

Invisalign ervaringen onzichtbare beugel

“Mijn Invisalign beugel ervaring met Comfortho was erg goed, de afgelopen 14 maanden heb ik de onzichtbare beugel behandeling ondergaan. Erg fijne behandelaar die precies wist wat te doen, het voelt super om met een mooi gebit rond te lopen!!”

Caroline Montarie, Amsterdam

Invisalign before after ervaringen

“Moet ik wel iets aan mijn tanden veranderen? En zo ja, waar dan mee? Dit spookte vele jaren door mijn hoofd. Na een Behandeling van 10 maanden ben ik er erg blij mee dat ik iets aan mijn tanden gedaan heb. Comfortho bedankt voor jullie werk!”

Sander van Floot, Rotterdam

Yes-R met Lotte Meereboer Comfortho

Yes-R is bezig aan de laatste maanden van zijn behandeling en zoals hij zelf zegt: “Ik doe mijn dagelijkse dingen zonder ook maar iets te merken van de bitjes en zie in een korte tijd al resultaat”

Yes-R

Mocht je bang zijn dat iemand de beugel ziet of niet meer live kunt zingen. Zie dan het filmpje van Celinde Schoenmaker die bij Comfortho onder behandeling was tijdens haar uitvoering.

Bel voor een afspraak 085 – 401 47 37

De serie hoesjes draag je minstens 22 uur per etmaal. Je neemt deze doorzichtige beugel alleen uit voor het eten en tanden poetsen. Om de 14 dagen vervang je de hoesjes voor de volgende set. Zo worden jouw tanden stap voor stap in de gewenste positie geplaatst.

Lees hier een belangrijke boodschap voor geïnteresseerde in de doorzichtige beugel.