“Voor je het weet lach je
een stralende lach”

logo-comfortho

Een behandeling met doorzichtige “Aligners” van kunststof

Door de wereldwijde opkomst van Invisalign is er een unieke situatie ontstaan voor de gehele orthodontische en tandheelkundige markt. Nooit eerder was er een product dat qua merk en bekendheid zo’n enorme verandering te weeg bracht en de orthodontie verhief naar het digitale tijdperk. Tegenwoordig wil men niet zo zeer een beugel meer maar Invisalign! Terwijl dit juist net zo goed een beugel is als de wel bekende slotjes of brackets. Het lijkt aannemelijk dat de patiënt, of beter “de klant” nu kan kiezen voor een product wat overal ter wereld het zelfde is. Echter, er zijn duizenden artsen die allen ergens anders zijn opgeleid, in verschillende perioden bij verschillende universiteiten, andere systemen gewend zijn en in zeer uiteenlopende klinieken werken.

doorzichtige beugel

Kortom, er zijn grote variaties in behandelingen en invalshoeken over hoe een Invisalign behandeling zal verlopen. Vooral qua behandelduur, gewenst eindresultaat en natuurlijk de kosten. De ervaring en het zelf bekwaam voelen van de arts is doorslaggevend voor het te behalen eindresultaat en de slagingskans van de totale orthodontische behandeling. Daar de meeste patiënten enkel een cosmetische correctie wensen zal het verleidelijk zijn om kortere behandelplannen te maken. Dit ook omdat er namaak-aligners op de markt zijn verschenen die veel beloven in weinig tijd en tegen lage prijzen. Als mens zal men niet vaak een beugel behandeling ondergaan, liefst maar 1 keer. Soms 2 en zelden 3 keer in het leven. Waar men dit zal doen, is meestal afhankelijk van de plaats waar men woont, dus berust meer op toeval.

Online recensies geven niet de werkelijke representatie van de dagelijkse werkwijze van een vaak drukke praktijk, deze zijn eerder momentopnames en subjectieve meningen. Een beetje onderzoek en navragen bij familie en vrienden loont echter wel de moeite. Vind een arts met veel ervaring en die er zijn of haar specialisme van gemaakt heeft.

Drs. Lotte Meereboer

handtekening

De behandelaars

Lotte Meereboer en Menno Haarsma zijn al jaren professionele behandelaars en weten de doorzichtige beugel optimaal te gebruiken zodat je snel weer lacht met een stralende lach.

De behandelaars

Lotte Meereboer en Menno Haarsma zijn al jaren professionele behandelaars en weten de doorzichtige beugel optimaal te gebruiken zodat je snel weer lacht met een stralende lach.

icon-pin

Locaties

Amsterdam

Orthodontie Museumplein 
Teniersstraat 2 hs
1071 DX Amsterdam


Comfortho Centrum 
Herengracht 318
1016 CE Amsterdam


Comfortho Zuidas
Amsterdam WTC, Toren B
Strawinskylaan 227
1077 XX Amsterdam

Den Haag

Comfortho Den Haag
Stevinstraat 176
2587 ET, Den Haag

Heemstede

Comfortho Heemstede 
Jan van Goyenstraat 11
2102 CA, Heemstede

Heerhugowaard

Comfortho Heerhugowaard
Brandpunt 11
1705 SK, Heerhugowaard

Laren

Comfortho Laren
Eemnesserweg 45
1251 NB,  Laren

Leiden

Comfortho Leiden
Flemingstraat 45
2316 DC, Leiden