Vacature Tandarts voor Orthodontie

Vacature: Orthodontist / Tandarts voor Orthodontie (m/v)

Heb jij een passie voor orthodontie maar geen behoefte om te ondernemen? Wil je een kleine tot middelgrote praktijk voeren zonder de grote investering die dit normaal gesproken met zich meebrengt?

Comfortho, specialist op het gebied van digitale orthodontie en absolute marktleider van de ‘onzichtbare beugel’ in Nederland is op zoek naar een Tandarts / Orthodontist voor de vestiging in Amsterdam (Regio Zuid-Holland) . Al ruim 10 jaar helpen wij onze klanten, medisch en esthetisch, om gezonder en prettiger door het leven te kunnen gaan. Onze klanten zijn hoogopgeleide, mondaine, zeer kritische en bewust in het leven staande personen. Comfortho biedt hoge kwaliteit en snelle service.

 

Orthodontist / Tandarts voor Orthodontie (ong. 32 uur per week)

 

De vraag naar orthodontie bij zowel kinderen als volwassenen is groot. Functionele problemen, esthetische hulpvragen of het voorkomen van problemen in de toekomst zijn redenen om te verwijzen OF redenen voor een ortodontische behandeling. Vaak is orthodontie een onderdeel van een uitgebreid restauratief plan of een voorbehandeling voor implantologie.

Als orthodontist / tandarts voor orthodontie heb je voldoende verwijzingen om een kleine tot middelgrote praktijk te voeren. Je kunt je volledig concentreren op het vak orthodontie zonder dat je je bezig hoeft te houden met management, werving en selectie of inkoop en onderhoud.

Ben jij een enthousiaste collega met een BIG -registratie, een professionele instelling, en weet je van aanpakken? Dan hebben wij bij Comfortho een leuke baan voor jou. Wij zoeken voor onze vestiging in Amsterdam (Regio Zuid-Holland) een collega voor Orthodontie.

 

Functie eisen:

– Ingeschreven in BIG-register als specialist
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Service- en kwaliteitsgerichte instelling
– Proactief en Accuraat
– Spontaan en stressbestendig

 

Wij bieden onder andere:

– Omzetafhankelijke provisie
– Voldoende verwijzingen
– Patiëntenbespreking met behandelteam van restauratief/ esthetisch tandarts, implantoloog en tandtechnieker
– Regelmatig interne trainingen en intercollegiaal overleg
– Een dynamisch en enthousiast team van tandartsen en specialisten
– Volledig opgeleid ondersteunend team

 

Je werkomgeving
In onze vestiging te Amsterdam en/of Regio Zuid-Holland, werk je samen met 4 medewerkers in een hecht teamverband. De vestiging is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

 

Voldoe jij aan deze omschrijving?
Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met CV naar Maurice Blank te sturen; maurice@comfortho.nl.
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.comfortho.nl