Doorzichtige beugel

Altijd al iets aan de stand van je tanden willen doen? Maar niet aan een zichtbare (slotjes)beugel willen beginnen? De orthodontie heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan: met de “doorzichtige beugel” van Invisalign kun je op elke leeftijd besluiten om jouw tanden recht te laten zetten zonder dat iemand dit ziet!

Deze behandeling bestaat uit een serie dunne doorzichtige kunstof hoesjes, die je over jouw tanden heen schuift waardoor je ongemerkt en in een korte periode weer stralend kan lachen! Door jouw tanden en kiezen recht te zetten verbeter je jouw gezondheid* en kom je zelfverzekerder over!

* Wetenschappelijk bewezen, zie Invisalign.

Voordelen van deze behandeling

De orthodontie behandeling met de doorzichtige Invisalign beugel biedt veel voordelen vergeleken met de slotjesbeugel, witte beugel en linguale beugel (metalen mondbeugels)

Onzichtbare beugel InvisalignSlotjes, Linguale, Witte en Incognito beugel
PijnloosJAX
OnzichtbaarJAX
ComfortabelJAX
UitneembaarJAX
Op maat gemaaktJAX
Goede mondhygiëneJAX
Je kunt eten wat je wiltJAX
Sporten zonder problemenJAX
Geen witte vlekken op glazuurJAX
Snelle, efficiënte behandelingJAX
Normaal kunnen poetsen en flossenJAX
Geen irriterende metalen in je mondJAX
Controle gemiddeld om de 2 maandenJAX
Het verloop en resultaat in 3D simulatieJAX
Ondervindt geen hinder in dagelijks levenJAX

Wie kan hiermee behandeld worden?

De behandeling met de doorzichtige beugel is voor zowel jongeren als volwassenen mogelijk en de meeste situaties zullen verbeterd worden.

Overbeet

De boven tanden komen te ver over de onder tanden heen.

Diastemen

Spleetjes tussen je tanden.

Kruisbeet

Kruisbeet

De tanden en kiezen staan niet symmetrisch op elkaar.

Crowding

Tanden en kiezen staan scheef.

Selfie voor gratis advies

Selfie

Maak een foto, met je mobiele telefoon, van je tanden en stuur deze naar ons toe voor direct een GRATIS advies! Zie de contact pagina voor details.

De behandeling in een aantal stappen

  • Tijdens een intake zal de behandelaar samen met jou een behandelplan opstellen waarin jouw wensen en de mogelijkheden besproken worden.
  • Vervolgens worden er afdrukken en foto’s van jouw tanden genomen en kun je na ongeveer 2 weken je 3D simulatie verwachten waarin de duur van de behandeling en het resultaat te zien zijn.
  • Zodra jouw beugel op maat gemaakt is, kom je voor de plaatsing van de beugel en uitleg. Vervolgens kom je gemiddeld om de 2 maanden voor een controle.
  • Als je alle hoesjes van de serie hebt gedragen kom je voor de eindcontrole.

De serie hoesjes draag je minstens 22 uur per etmaal. Je neemt deze “doorzichtige beugel” alleen uit voor het eten en tanden poetsen. Om de 14 dagen vervang je de hoesjes voor de volgende set. Zo worden jouw tanden stap voor stap in de gewenste positie geplaatst.

“Professionele behandelaars, vanaf het beginaf aan gaven zij mij een goed gevoel en na 9 maanden een geweldig resultaat. Hartelijk dank!!”

Marlies Bontjes, Utrecht

3D gebitssimulatie voor je begint

Hierbij twee voorbeelden hoe een Invisalign 3D gebitssimulatie eruit kan zien.

Waarom wij de doorzichtige Invisaline beugel gebruiken?

Bekijk het hier!

logo-brace

Ervaringen
02-03-2017
Doorzichtige beugel
41star1star1star1stargray
Vertel het door! Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page